31 oktober-2 november 2017
Amsterdam RAI


   
 16-18 januari 2018
Messezentrum Nürnberg


VEILIGHEID

of

BEVEILIGING ?

Nieuws
NHI-nieuwsbrief - oktober 2016

In deze nieuwsbrief o.a. aandacht voor:

  • NHI-ledenvergadering 1 december 2016
  • Wie is NHI?
  • Dodelijk ongeval Ierland

>> Lees Verder

NHI - nieuwsbrief juli 2016

VAN DE VOORZITTER

Beste NHI leden,

We zitten precies op de helft van 2016 en de tijd lijkt te vliegen. Veel bedrijven maken na de eerste helft van het jaar de balans op. De economie lijkt zich positief te ontwikkelen en de bouw trekt aan. Toch staan marges nog steeds onder druk en komen de orders niet vanzelf binnenvallen. De markt wordt nog steeds als wispelturig ervaren. Gezien de recente ontwikkelingen met diverse aanslagen, een terreurdreiging en een Brexit is dat ook niet raar.


>> Lees Verder

ILT: ervaring
Het gaat al jaren over CE en NEN 13241-1 binnen de NHI. Vaak denk je wat een regeltjes allemaal, het zal zo’n vaart niet lopen. We zijn immers om een verantwoorde en serieuze manier met ons vak bezig. Tot het moment dat je telefoon krijgt van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) die een afspraak willen maken om de CE te toetsen. Op dat moment moet je even slikken en word je ineens onzeker of je het ook wel allemaal goed doet. Stel je hebt het niet goed voor elkaar, wat zijn dan de consequenties?>> Lees Verder

Branchenieuws

Inmiddels is er weer een nieuwe aanslag gepleegd en wel op het best beveiligde vliegveld van Europa.
Veiligheid is een hot issue. Thuis kunnen we zelf de beveiligingsgraad bepalen, maar wanneer we in openbare gebouwen of locaties zijn, verwachten we dat de beheerder de beveiliging optimaal heeft geregeld. Deze verwachting willen de beheerders waarmaken en de vraag naar beveiligingsproducten zal toenemen. De aanleiding is natuurlijk verschrikkelijk, maar onze branche kan helpen in het verhogen van de beveiligingsgraad.


>> Lees Verder

Klik hier voor het totale nieuwsoverzicht